Sunday, January 17, 2010

Õpime päästet

Käisime täna päästetrennis ja koerad said harjutada võõrastega mängimist. Mõlemad lustisid agarasti. Sinnu läks aeg-ajalt eriti heleda leegiga põlema ja mängis figurandiga kogu ihust ja hingest, siis aga jättis - klõpsti - asja pooleli ja asus süvenenult ja segamatult lund nuuskima või leidis tegevust paar sammu eemal. Ta on meil ikka paras pubekas oma ootamatute ja koomiliste meelemuutustega.

Bryana suutis Sinnust kauem ühele tegevusele keskenduda, aga esialgu ei andnud endast figurandiga mängides päris sadat protsenti. Treener Monika soovitusel panime Bryanale pika rihma ja ei lasknud teda kohe lelu ja figurandi juurde, vaid lasime tal mõned sekundid oma tahet demonstreerida. See mõjus tema sisemisele möllajale vabastavalt ja kui tal avanes võimalus figurandini minna, tegi ta seda kiirelt ning järgnenud mäng kulges energiliselt.

Meie trennis on toredad koerad. Teiste hulgas on seal Suvekoeruse vorstipüüdmisvõistlusel publikut hullutand jack russell Remus ning meie eriline lemmik, tõeliselt kuldse iseloomu ja kihvti välimusega nooruke austraalia lambakoer Ryder, kes on Peak River kenneli tõusev täht.


Sinnu oma päästevarustusega:

No comments:

Post a Comment