Sunday, January 10, 2010

Tartu näitus

9. jaanuaril osalesime rahvuslikul koertenäitusel Tartus ja meil läks kenasti. Bryana saavutas ainukese osalejana hindega "väga hea" esimese koha šveitsi lambakoerte arvestuses. :) Serti me seekord kahjuks ei saanud. Kirjelduslehel olnust saime teada, et Bryana oli kohtuniku arvates liiga kõhn ja vähese lihasmassiga. Eks haigusest taastumine võtab aega ja Bryana on tegelikult tõesti ikka veel päris kebla.

Ringis oli Bryana väga tubli. Seisis laua ees pikalt säbelemata, oli keskendunud ja kulges kenasti. Jooksu ajal oleksin tahtnud ta pisut rohkem üles kruttida, aga ei jõudnud, kuna kohtunik andis selleks väga vähe aega - me vist ei saanud ühtegi täisringi joosta.

Sinnul oli corgide arvestuses kõva konkurents, aga tal läks siiski tublisti. Hindega "suurepärane" sai piiga emaste juunioride arvestuses teise koha ja tõu parima emase valimisel kolmanda koha edestades seega ka tšempionklassis osalejaid ning oligi kõrgeima koha pälvinud emane Eesti corgi.

Ringis oli Sinnu kõnnak väga kepsakas ja hea, nagu ikka, aga seismisega oli pisut probleeme - ta pakkus nimelt ka muid variante. Eks Priit valmistub järgmiseks näituseks põhjalikumalt.

Üldiselt olid meie piigad jälle väga tublid ja meie tulemustega rahul. Tore oli üle pika aja näha pisikest Berta-plikat Asterslandi hiljutiseimast pesakonnast. Ta on väga vahvaks, mänguhimuliseks ja kauniks kutsikaks sirgunud.

No comments:

Post a Comment