Sunday, November 1, 2009

Uus tüdruk

Mõni aeg tagasi oli Bryanal jälle üks kosilane aia taga, piiga ka klanis end hoolikamalt kui varem. Arvasime, et ega vist jooksuaeg küll nii ruttu uuesti ei tule, aga võta käpast – eilsest alates jätab Bryana siia-sinna punaseid pitsereid. On meile alles viljakas koer sattunud! Eks hoiame teda siis jälle tugevama valve all.

Kõige suurem uudis on aga vast see, et alates eilsest on meie karja uueks liikmeks väike Welsh Corgi Pembroke Astersland The Sweet Sin ehk Sinnu. Ei tea, kas jooksuaja hormoonide tõttu või – nagu meie armastame mõelda – heast iseloomust tulenevalt võttis Bryana Sinnu äärmiselt kenasti vastu.



Kuna Bryana on meie utsitamisel teisi koeri ennegi rõõmsalt oma territooriumile lasknud, leidsime Priiduga, et ka seekord pikemat tutvustamisperioodi ette ei võta. Panime lihtsalt mõlemad rihma otsa ja lasime neil üksteist nuuskida. Peagi oli selge, et rihmu polegi tarvis ning võtsime need ära. Kuna Sinnu oli pisut pelglik, ei hakanud Bryana teda kaua kiusama, vaid veetis enamuse õhtust innustunult leludega mängides. Sinnut hakkas asi huvitama ning ta sörkis Bryanal mõnikord sabas, aga üldiselt hoidis rohkem meie ligi. Öösel loobus Bryana oma meeliskohast diivanil, samuti ka oma vaibast, et magava Sinnu aseme kõrval põrandal tukkuda.

No comments:

Post a Comment