Sunday, November 1, 2009

Peresuhted

Tore on, et Bryana ja Sinnu on teineteisega kenasti harjunud. Öösiti magavad nad nüüd teineteise kaisus. Päeval on nad ka enamasti koos nagu sukk ja saabas. Kord, kui vihma sadas, kõndis Sinnu lausa Bryana kõhu all. :)

Sinnu on paljud asjad justkui lennult Bryana käitumisest üle võtnud. Näiteks oskab ta õigesti süüa ja uksest välja minna. Käsklustest on ta omandanud "siia", "istu" ja "ei". Minu meelest on ka Bryana tublimaks läinud - kohati tundub, nagu konkureeriksid nad omavahel selles, kumb suudab olla tublim. Bryana kontsentreerumisvõime on samuti hea kooli saanud. Temaga harjutusi tehes üritab pisike Bryana tähelepanu saada ning hüppab talle selga või näksab lõuaalust lotti. Bryana on õppinud sellest mitte välja tegema. :)

Muidugi on Sinnu puhul kuulekusest rääkida veel vara, eks sellega hakkame põhjalikumalt tegelema alles kutsikakoolis. Praegu ta vist lihtsalt vaatab trikke suurema ja targema pealt maha.

Bryanale on jooksuaeg mõjunud väga hästi. Tema kasukas ja olek on kuidagi täiskasvanulikumad. Eks ta ole ju nüüd juba aastane kah! :)

No comments:

Post a Comment