Sunday, November 1, 2009

Sellised lood siis...

Paar päeva tagasi juhtus väga tobe lugu. Nimelt avastasime koju jõudes, et keegi oli meie postkasti jätnud anonüümse teate, kus palus külaelanikega arvestada - nimelt segavad meie koerad teiste öörahu alates 23.00st väga aktiivselt.

See tegi meid küll täiesti nõutuks - Bryana ja Sinnu vajuvad õhtuti ära juba poole kümne ajal ja magavad meie elutoa põrandal. Kuidas nad siis aktiivselt külaelanike öörahu häirivad? Nohisevad liiga kõvasti? Öö saabudes otsustasime kuulatada, kas ehk keegi teine kuskil ei haugu. Toas olles polnud midagi kuulda - küllap mängivad siin rolli uued aknad ja korralik soojustus. Rõdule minnes aga suutsin kauguses tõepoolest eristada vähemalt kolme kui mitte nelja koera järjepidevat haukumist ja ulumist.

Lohutasime ennast mõttega, et küllap anonüümne noomija pani sarnased kirjad kõigi koeraomanike postkasti. Pahaseks teeb aga selline tegu siiski seda enam, et meie koerad tõesti milleski süüdi pole. Eks see vist ongi nii, et ürita palju jõuad, ikka nuheldakse teiste koeraomanike patud ka Sulle kaela. Sama reegel on tavaliselt ka hunnikutega avalikes kohtades - korja oma koera järelt palju tahad, ikka seostavad möödakäijad Sinu koeri ka korjamata jäetud hunnikutega.

Sinnu kell 21.14 külaelanike öörahu häirimas:

No comments:

Post a Comment